(6) BEG 4-5 år
Onsdag 17:30-18:00 Gl. Hal onsdag, Begynder, Bane 4
Dette begynder hold er for børn i alderen 4-5 år, og undervisningen tager udgangspunkt i læring igennem leg. Der øves meget på grundfærdighederne i hele sæsonen. Der svømmes uden forældre i vandet, men vores hjælpe trænere er klar i vandet til at hjælpe. Bemærk, når I kommer i hallen skal I skal svømme på bane 4. Den første gang, skal I gå til denne bane. -Velkommen i klubben. #Corona svømme/bade regler: Vi følger situationen tæt, og vil sørge for at gældende regler overholdes, så det er trygt at gå til svømning. Inden opstart vil I få en mail med konkrete oplysninger, da det kan ændre sig over sommeren. #Kommer der en ny nedlukning i denne sæson, vil kontingentet kunne blive tilbagebetalt á hele måneder, dvs. er nedlukningen under 1 mdr. er der ingen tilbagebetaling. #Vi gør opmærksom på at tilmeldingen er som et medlemskab og ikke dækker over et vist antal træningsgange.

(29) BEG 4-5 år
Søndag 08:30-09:00 Gl. Hal Søndag, BEG 4-5 år