(8) 7-8 klasse
Onsdag 17:30-18:00 Gl. Hal onsdag, Øvet, Bane 3
Tanken bag dette hold er svømning for unge i 7-8 klasse, og er for dem som godt kan lide at svømme, men ikke har lyst til konkurrence. Der undervises i alle svømme discipliner, og der vil være forskellige aqua challenge, spring og mest af alt har vi det sjovt! Bemærk, når I kommer i hallen skal I skal svømme på bane 3. Den første gang, skal I gå til denne bane. -Velkommen i klubben. #Corona svømme/bade regler: Vi følger situationen tæt, og vil sørge for at gældende regler overholdes, så det er trygt at gå til svømning. Inden opstart vil I få en mail med konkrete oplysninger, da det kan ændre sig over sommeren. #Kommer der en ny nedlukning i denne sæson, vil kontingentet kunne blive tilbagebetalt á hele måneder, dvs. er nedlukningen under 1 mdr. er der ingen tilbagebetaling. #Vi gør opmærksom på at tilmeldingen er som et medlemskab og ikke dækker over et vist antal træningsgange.