(11) Øvet Ny hal
Onsdag 18:30-19:00 Svømmeland, Øvet, Bane 1
Når I kommer ud i Svømmeland, skal I henvende Jer i receptionen og sige I skal svømme i Søløven og blive krydset af. -Velkommen i klubben. #Corona svømme/bade regler: Vi følger situationen tæt, og vil sørge for at gældende regler overholdes, så det er trygt at gå til svømning. Inden opstart vil I få en mail med konkrete oplysninger, da det kan ændre sig over sommeren. #Kommer der en ny nedlukning i denne sæson, vil kontingentet kunne blive tilbagebetalt á hele måneder, dvs. er nedlukningen under 1 mdr. er der ingen tilbagebetaling. #Vi gør opmærksom på at tilmeldingen er som et medlemskab og ikke dækker over et vist antal træningsgange.

(14) Øvet Ny hal
Onsdag 19:00-19:30 Svømmeland, Øvet, Bane 1