(2) Begynder Gl. hal
Onsdag 17:00-17:30 Gl. Hal onsdag, Begynder, Bane 4
Bemærk, når I kommer i hallen skal I skal svømme på bane 4. Den første gang, skal I gå til denne bane. -Velkommen i klubben. #Corona svømme/bade regler: Vi følger situationen tæt, og vil sørge for at gældende regler overholdes, så det er trygt at gå til svømning. Inden opstart vil I få en mail med konkrete oplysninger, da det kan ændre sig over sommeren. #Kommer der en ny nedlukning i denne sæson, vil kontingentet kunne blive tilbagebetalt á hele måneder, dvs. er nedlukningen under 1 mdr. er der ingen tilbagebetaling. #Vi gør opmærksom på at tilmeldingen er som et medlemskab og ikke dækker over et vist antal træningsgange.

(1) Begynder Gl. hal
Onsdag 17:00-17:30 Gl. Hal onsdag, Begynder, Bane 1
Bemærk, når I kommer i hallen skal I skal svømme på bane 1. Den første gang, skal I gå til denne bane. -Velkommen i klubben. #Corona svømme/bade regler: Vi følger situationen tæt, og vil sørge for at gældende regler overholdes, så det er trygt at gå til svømning. Inden opstart vil I få en mail med konkrete oplysninger, da det kan ændre sig over sommeren. #Kommer der en ny nedlukning i denne sæson, vil kontingentet kunne blive tilbagebetalt á hele måneder, dvs. er nedlukningen under 1 mdr. er der ingen tilbagebetaling. #Vi gør opmærksom på at tilmeldingen er som et medlemskab og ikke dækker over et vist antal træningsgange.

(5) Begynder Gl. hal
Onsdag 17:30-18:00 Gl. Hal onsdag, Begynder, Bane 1