(15) Talent
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Bemærk: Kun for medlemmer som svømmede på dette hold sidste sæson i 2019/2020. Nye skal kontakte klubben på mail, solovensvommeklub@gmail.com Stævnegebyr for LM skal betales af svømmeren selv, mellem 600-700 kr. hvis svømmeren bliver kvalificeret. + Vi deltager i alle DGI turneringsstævner og hvis svømmeren deltager i min. 4 af stævnerne vil der til turneringens sidste stævne blive delt en erindringsgave ud fra DGI. #Corona svømme/bade regler: Vi følger situationen tæt, og vil sørge for at gældende regler overholdes, så det er trygt at gå til svømning. Inden opstart vil I få en mail med konkrete oplysninger, da det kan ændre sig over sommeren. #Kommer der en ny nedlukning i denne sæson, vil kontingentet kunne blive tilbagebetalt á hele måneder, dvs. er nedlukningen under 1 mdr. er der ingen tilbagebetaling. #Vi gør opmærksom på at tilmeldingen er som et medlemskab og ikke dækker over et vist antal træningsgange.
Onsdag 18:00-19:00 Gl. Hal onsdag, Talent Lørdag 10:00-11:00 Gl. Hal onsdag, Talent
1372,00 kr.